NIRO PLUG-IN-HYBRID

Prøvekjør
Praktiske løsninger

Trådløs lading av telefon

Du kan lade en kompatibel mobiltelefon trådløst ved å legge den på ladeplaten i midtkonsollen. En varsellampe informerer deg om ladestatus.
Garanti

7-Års Garanti

Kia har de siste årene vært et av Norges raskest voksende bilmerke. Det har vi blitt ved å tilby våre kunder god service, jevnlige produktinnovasjoner og en fabrikkgaranti på hele 7 år/150.000 km.
Førerstøtte

Høyteknologisk ekstrautstyr

Navigasjonssystemet på den 8" skjermen hjelper deg å finne fram. Inkludert 7 års kartoppdatering og online-tjenester. Favorittmusikken blir ekstra bra med JBL® premium sound system og Clari Fi™ technology.
Display

Interiør med komfort og høyteknologi

På navigasjons-skjermen vil du finne alle detaljer og informasjon om kjøremodus, energiflyt og batterinivået. Du kan også søke etter nærmeste ladestasjon.
Se innsiden

Interiør

Kjenn gleden over det romslige interiøret i Niro, uavhengig av hvilke behov du har for turen. Alt som kreves for suveren sittekomfort bak rattet er et par trykk på knappene for de elektriske setene med 8-veis justering. Skal du ha med mye bagasje? Slå ned baksetet med 60:40-deling for å få plass til alt.
Telefonoppkobling

Alltid tilkoblet

Underholdningssystemet i Niro støtter Android Auto™ og Apple CarPlay™. Kia's Connected Services er basert på TomTom. Og informasjon om trafikkameraer, vær, trafikk etc. vises på 8" skjermen.

Effektiv med plug-in-hybrid

Med en rekkevidde på 58 kilometer vil mange kunne kjøre til og fra jobben, helt elektrisk. Når lengre turer kaller, vil bensinmotoren sørge for å få deg frem og tilbake - uansett distanse.

Kjøreegenskaper

Det er fullt mulig å nyte sportslig kjørestil på fritiden, avløst av rendyrket effektivitet for dagligdags transport. Den unike kombinasjonen av to såpass ulike kjørestiler kan blant annet tilskrives den 6-trinns dobbelclutch-girkassen. Med to ulike moduser, Eco og Sports, er resultatet en miljøvennlig og motorteknisk avansert crossover-hybrid i samme bil.

Sikkerhet

Automatisk nødbrems (AEB)

Gjennom å varsle- og deretter bremse automatisk dersom du ikke reagerer, sørger AEB systemet for å forhindre – eller redusere skadene ved en kollisjon. Utstyrt med radar i fremre støtfanger og et kamera i frontvinduet overvåker AEB bevegelsene til fotgjengere og andre kjøretøy.
Førerstøtte

Smart Cruise Control (SCC)

Med smarte cruise control får du automatisk hjelp til å holde riktig fart på bilen, slik at avstanden til foranliggende kjøretøyer er tilpasset. Avansert og intelligent teknologi sørger for å holde deg trygg.
Førerstøtte

Blindsonevarsler (BSD)

Den nyttige blindsonevarsleren gir deg et varsel når et annet kjøretøy beveger seg inn i blindsonen din.
Førerstøtte

Filskiftassistent (LKAS)

Filskiftassistenten sørger for å varsle både visuelt og hørbart for å holde deg og bilen på plass i trafikken. Og hvis det er slik at bilen må styres tilbake i filen, så blir det gjort automatisk.
Førerstøtte

Driver Attention Alert (DAA)

DAA-funksjonen holder et våkent øye om hvordan du kjører. Hvis det fanger opp at du begynner å bli sliten og trøtt, varsler det om at det kan være klokt å svinge av veien og ta en pause.

Kia Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover

Finn din Kia Selger

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Linda JensenSalgssekretær
Direkte:69355005

Utstyrsliste

Leveringsklare biler