Kia e-Niro

Helelektrisk

Prishenvendelse
Prøvekjør

Lite innvendig støy

e-Niro er ikke bare stillegående fordi den er elektrisk. Kupeen er også optimert for å gi enda bedre demping av støy og vibrasjoner.

Regenerativ bremsing

Du kan velge mellom fire forskjellige nivåer for gjenvinning av bremseenergi for å lade batteriet. Kjøring med én pedal gjør bykjøringen mer behagelig. Bare løft foten fra gasspedalen, så bremser bilen.

Sportslig akselerasjon

Elektromotoren akselererer lynraskt. 0 til 100 km/t går unna på bare 7,8 sekunder. Med topphastighet på 167 km/t er Kia e-Niro blant de raskeste i sin klasse.

Fire kjøremoduser

Fire forskjellige kjøremoduser gjør det mulig å tilpasse kjøreopplevelsen. I Eco+-modus holder du strømforbruket på et minimum.
Moderne interiør

All informasjonen du trenger, blant annet rekkevidde, ladenivå og strømforbruk vises på det oversiktlige kombiinstrumentet på 7 tommer og navigasjonsskjermen på 8 tommer. I midtkonsollen finner du intuitive instrumenter, som bryteren til det automatiske «shift by wire»-girsystemet og en elektronisk parkeringsbrems.

God plass og stor allsidighet

Bagasjerommet rommer 451 liter, som er mer enn i de fleste andre elbiler. Baksetene kan deles 60:40 og når baksetene legges ned øker volumet til hele 1405 liter.

455km rekkevidde

Batteripakken på 64 kWh gir en rekkevidde på opptil 455 km på én lading etter målemetoden WLTP.

7 års garanti

Som en ekstra trygghet leveres bilen med vår 7 års garanti, som også omfatter batteriet.

Bildegalleri

Utstyrsliste

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025