Designet for å få oppmerksomhet.
Oppdag Kia Optima

Kia Optima

Raffinert Interiør

Det er ingen overraskelse at det indre av den helt nye Kia Optima er like imponerende som det ytre. Moderne, romslig, høy kvalitet - dette er bare noen av ordene som beskriver nye Kia Optima

Kia Optima

Innovativt Design

Den perfekte utviklingen av sin prisbelønte forgjenger, er den helt nye Kia Optima neste kapittel i en visjonær utforming. Våre dyktige europeiske designere traff akkurat den rette balansen av iboende stil, visuell innovasjon og funksjonelle forbedringer. Resultatet: En sedan som vil kjøre deg til neste nivå.

Kia Optima

Stilig Design

Karismatisk og med muskuløse konturer, trekker den helt nye Kia Optima blikk uansett hvor den går. Parkert eller ute på veien, den umiskjennelige "tiger nese" grillen og de skarpe linjene kommer virkelig til liv.

Interiørkomfort

Cockpit mot fører

Total innlevelse: fører-orientert cockpit gjør det lett å holde øynene på veien. Et raskt blikk på det nye dashbordet, inkludert intstrumentpanelet leverer all den informasjonen du trenger. På vei til et viktig møte? Bare skriv inn destinasjonen og la navigasjonssystemet veilede deg. Det er montert som standard.

Tilkobling

Tråløs Lading

Lavt batteri? Ikke noe problem: Bare plasser en kompatible mobil på brettet i konsollen og den lader trådløst. Når du går ut av bilen, varsler bilen deg hvis du glemmer mobilen i laderen. I tilfelle du trenger å koble til mobilen, er USB og AUX kontakter lett tilgjengelig.

Tilkobling

Harman/Kardon

Musikk i dine ører. Tilgjengelig som ekstrautstyr, leverer Harman Kardon Premium Sound 590 watt, med 10 høyttalere, en ekstern forsterker og Bes-FiTM MP3 restaurering teknologi. Med Quantum Logic Surround for en enestående surroundlyd, uansett lydkilde. Personlig konsertsal eller bil? Vi tror det er begge deler.

Førerassistanse

Adaptive Bi-xenon

Adaptive bi-xenon frontlykter på den helt nye Kia Optima forbedrer synligheten om natten. Kontrollert av rattet og bilens hastighet, vil systemet lyse opp kurvene i veien foran.

Interiørkomfort

Panorama Soltak

Utstyrt med valgfritt panoramasoltak, lar den helt nye Kia Optima deg nyte en luftig åpen følelse. Når du har fått nok sol, lukker man luken med et klikk.

Garanti

7-Års Garanti

Kia har de siste årene vært et av Norges raskest voksende bilmerke. Det har vi blitt ved å tilby våre kunder god service, jevnlige produktinnovasjoner og en fabrikkgaranti på hele 7 år/150.000 km.

Les mer


Avanserte detaljer som skaper trygghet.

I nye Optima kan du være sikker på at du blir beskyttet på alle tenkelige måter. Fra innovativ teknologi som assisterer deg underveis, til aktive sikkerhetsdetaljer som beskytter både passasjerer og fotgjengere.

Elegant - og fylt med komfort.

Materialer av høy kvalitet med myke overflater og detaljer i sort høyglans. En smart utformet og førerorientert kupé gjør at du enkelt finner det du trenger.


Adaptive bi-xenon frontlykter på den helt nye Kia Optima forbedrer synligheten om natten. 

Bildegalleri

Finn din Kia Selger

Trykk på ønsket avdeling

Utstyrsvelger

Utstyrsnivå Active Business

 • Lyktespylere
 • ISG, start og stopp system
 • Navigasjon m/ 7" berøringsskjerm og Wi-Fi tilkobling via smarttelefon hotspot
 • LED tåkelys foran
 • Hendler på rattet gir mulighet til å skifte gir manuelt (kun på biler med automatgir)
 • Sort høyglans interiørdekor
 • Drive Mode Select, Normal, Eco, Sport (kun på biler med automatgir)

Utstyrsnivå GT Line

 • Integrerte solgardiner i bakdører
 • Blindsonevarsler. Inneholder også varsling for kryssende trafikk bak, f.eks ved rygging ut av parkeringsplass, samt varsling for biler som nærmer seg hurtig bakfra
 • Grill i sateng krom, GT Line front- og bakfanger, sateng kromlister rundt vinduer, sateng krominnfelling i kanaler og dørhåndtak, doble eksosrør, elektronisk kontrollerte støtdempere (kun på biler med automatgir, GT Line emblem på bakluke og 18" felger me
 • 18" GT Line aluminiumsfelger
 • Sportsratt med D-form i skinn/perforert skinn med røde sømmer og GT-emblem
 • Innstegslister i rustfritt stål med KIA- logo foran samt varsellys i fordører
 • Aluminiumspedaler
 • Automatisk parkeringsassistent (SPAS). Parallell og vertikal samt utkjøring av parkeringsplass
 • Elektrisk kontrollerte støtdempere
 • Around View Monitor (fugleperspektiv av bilen i naviskjermen m/360˚ visning)