HVORFOR KJØPE KIA HOS BILBUTIKK1

Bilbutikk1 er autorisert merkeforhandler av Kia. Vi ble i 2016 tildelt Platinum Prestige Dealer Award - noe som gjør oss til en av verdens ledende Kia forhandler. Samme år ble vi også kåret til Årets forhandler i Norge. Når du kjøper Kia hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde.


Bilbutikk1 sin visjon er at vi skal være best på bil med kvalitet i alle ledd. Dette gjør at vi hele tiden streber etter å øke kundetilfredsheten gjennom økt kundefokus og service. Bilbutikk1 har forhandlere med lett tilgjengelighet og en sterk posisjon i sine respektive markedsområder. De ansatte i Bilbutikk1 er fagkyndige og streber daglig etter å utvikle seg for å gi kundene best mulig service ved salg av nye og brukte biler, finansiering, forsikring og tilbehør.

Hos Kia elsker vi våre biler. Hver eneste en er en del av vår familie. Det som elskes må pleies. Når du blir eier av en Kia, tilhører du også familien. Derfor er det å ta vare på deg og din bil svært viktig for oss. Og det gir jo en god følelse å bli tatt vare på!

Vår produsentsservicegaranti betyr en tett dekning i 7 år eller 150 000 km. I det usannsynlige tilfellet at det blir behov for en garantireperasjon dekker vi alle reperasjonskostnader – inklusive arbeid og deler. Og fordi garantien er overførbar, hjelper den deg med å maksimere videresalgsverdien på bilen når du vil selge den.

Vi som deg setter pris på en bærekraftig utvikling.


Vi i Kia er stolte over å møte utfordringene i det 21. århundret, og vi gir merkbare bidrag til å beskytte miljøet som grunnlag for en bærekraftig utvikling av samfunnet. Kia har etablert et eget forskningssenter med miljø som tema. Vi ønsker å være i teten når det gjelder å utvikle og produsere rene hybrid- og solcellebiler på veien mot mer økovennlige biler.

For en grønnere fremtid for deg, dine barn og alle oss andre.