NYE XCEED

Nå på plass i butikken!

Tiltak mot smittespredning

Vi har normale åpningstider i alle våre butikker, men vi tar selvfølgelig smittefaren på alvor.

Dersom du har verkstedtime eller annen avtale med oss og er usikker på om du er smittebærer eller er engstelig for å bli smittet, oppfordrer vi til å kontakte oss. Vi ser gjerne på alternative løsninger for å ivareta sikkerheten for alle samtidig som vi får utført nødvendig service på din bil.

Som ekstra tiltak i perioden fremover innfører vi følgende: • Våre mekanikere benytter hansker når de kjører kundebiler. • Vi unngår håndhilsing. Vi møter heller med et nikk og et smil. • Vi rengjør berøringsflater og våre demo-biler oftere enn vanlig. • Vi følger ellers anbefalingene fra Folkehelseinstituttet.

Vi har fått en utfordring og en ny situasjon for oss alle, vi tar dette på alvor men med fatning, og er sikre på at vi sammen skal løse dette.

Hilsen alle oss i Bilbutikk1.

Bilbutikk1 - Vi kan Kia!

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Kia-forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde Kia sine produkter og servicetjenester. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Kia i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

Helelektriske Kia e-Niro

En tøff liten SUV Kia Stonic er endelig i butikk!

Nye Picanto – Et lite mesterverk!

Nye Rio – Norges mest komplette småbil!