JAGUAR XF

Prøvekjør
Ingenium diesel

Motor

Ingenium-teknologien er brukt i tre av dieselmotorene på XF-modellene. Motorene i sin helhet er laget i aluminium og har stive sylinderforinger og doble balanseakslinger for å sikre lave vibrasjonsnivåer for smidig kjøring og høy ytelse hver eneste dag. Alle motoralternativer utstyrt med Stop/Start-teknologi* og smart regenerativ lading, noe som betyr at kinetisk energi fra bremsing brukes til å lade batteriet for optimal drivstofføkonomi, spesielt ved bykjøring. *På utvalgte markeder
Selvjusterende hjuloppheng bak*

Kjøreegenskap

Selv når din XF Sportbrake er fullastet, opprettholdes komforten og de presise kjøreegenskapene ved hjelp av den selvjusterende luftfjæringen bak. Dette systemet fyller luftfjærene for å motvirke vekten av tung last, noe som bidrar til balansert chassis og korrekt kjørehøyde. *Standard på XF Sportbrake. Ikke tilgjengelig på XF Sedan.
Ingenium-utvalget

Motor

Ingenium er Jaguar Land Rovers nye generasjon motorer som er utformet for effektiv ytelse, raffinement og effektivitet. Med avansert teknologi og aluminiumskonstruksjon leverer Ingenium imponerende drivstofforbruk og CO2-utslipp.
Ingenium bensin

Motor

Den nye 2,0 liter Ingenium turbo bensin på XF leverer enestående kraft og dreiemoment. Med lettvektig design og lav friksjon er denne motoren bygget for smidig og effektiv ytelse.
3,0 liter V6 300 hk Twin Turbo Diesel

Motor

3,0 liter V6 Twin Turbo diesel leverer enestående kraft, dreiemoment og kjøreegenskaper. Motoren bruker en innovativ parallell-sekvensiell turbo - et konsept utviklet av Jaguar Land Rover - for smidig, umiddelbar kraftlevering under alle motorhastigheter, samt totrinns vannavkjøling for å spare energi.
Kjøreopplevelse og kjøreegenskaper

Kjøreegenskap

XF er både smidig og dynamisk samtidig som kjørekomforten opprettholdes. Dette er takket være XFs lette, men allikevel sterke og stive aluminiumsarkitektur. Dette er den ideelle plattformen for de sofistikerte systemene double-wishbone forhjulsoppheng og Integral-Link bakhjulsoppheng, og gir XF sportsbilfølelsen.
Inspirerende hjuloppheng

Kjøreegenskap

XFs sofistikerte for- og bakhjulsoppheng består av sterke og lette komponenter av aluminium. Double-wishbone forhjulsoppheng fra F-TYPE sikrer klasseledende kjøreegenskaper. Integral-Link bakhjulsoppheng gir den nødvendige stivheten som gir bilen bedre kjøreegenskaper, forbedrer kjørekvaliteten og XFs dynamiske egenskaper.

LETT, INSTINKTIV, RESPONSVILLIG

Takket være Jaguars lette aluminiumsarkitektur er XF mer effektiv, har lavere driftskostnader og utslipp fra 104 g/km. Under kjøring leverer double-wishbone forhjulsopphenget og Integral-Link bakhjulsopphenget høy kjørekomfort og meget gode kjøreegenskaper.

UTFORMET FOR PERFEKSJON

XF består av individuelle valg og luksus. Der materialer av høy kvalitet er elegant utformet for å gi en ren og omsluttende komfort. Uansett hvor du sitter kombineres moderne design, naturlig lys og utsøkt håndverk for å skape en atmosfære med avslappet raffinement.

UTVIKLET FOR DEG

XF er både selvsikker og elegant, allsidig og trygg. Avanserte førerassistanseteknologier betyr at du kan slappe av i bilen i visshet om at din XF er utformet for å gi trygg kjøring samtidig en rekke praktiske funksjoner gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

Vist modell: XF S Sportbrake med ekstrautstyr (på utvalgte markeder).

JAGUAR XF

Helt tydelig en Jaguar. Det selvsikre utseendet til XF skiller seg ut i mengden. Denne dynamiske og luksuriøse sedanen har en overlegen kombinasjon av styringsrespons, kjørekomfort, raffinement og ytelse som både er effektiv og begeistrer.

Utstyrsliste

Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593