JAGUAR F-TYPE

Prøvekjør
All Wheel Drive

4WD

4WD-systemet på F-TYPE, sammen med Intelligent Driveline Dynamics, skaper ytelse med perfekt holdning og selvsikre kjøreegenskaper på alle veiunderlag. Dette systemet er ekstrautstyr på F-TYPE og F-TYPE R-Dynamic, standard på F-TYPE R og F-TYPE SVR, og gjør Jaguar til den mest potente sportsbilen i sin klasse.
Kjøreteknologi

Kjøreegenskap

Dynamikken til F-TYPE føles uanstrengt takket være våre avanserte kjøreteknologier. For å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene samt redusere understyring, leverer Torque Vectoring kontrollert, uavhengig bremsing på de innvendige hjulene foran og bak ved kurvekjøring. Electronic Active Differential* tar dette ett skritt videre med Intelligent Driveline Dynamics-systemet som kontrollerer momentfordelingen til hvert bakhjul. Og for optimal komfort og kontroll, analyserer Adaptive Dynamics* veien foran og kjørestilen din for å modifisere responsen til F-TYPE. *Avhenger av modell og motor.
Perfekt plattform

Ytelse

Det sterke og lette aluminiumskarosseriet på F-TYPE er den perfekte plattformen for en sportsbil. Dette karosseriet gjør at det fininnstilte double-wishbone hjulopphenget leverer presis styring, og er et perfekt komplement til det kraftige motorutvalget for F-TYPE.
Sportsbil

Eksteriør

Flytende karosserilinjer, skulpturerte konturer, brede skuldre. Det selvsikre utseendet til F-TYPE etterlater ingen illusjoner. Dette er en high-performance sportsbil.
Kabriolet

Eksteriør

Det lette kabriolettaket på F-TYPE Convertible er tilgjengelig i fire ulike farger. Taket er akustisk forsterket med komposittstoff for å redusere støy og har et innfelt, oppvarmet bakvindu. Taket kan heves eller senkes automatisk på kun 12 sekunder i hastigheter opptil 50 km/t.
Teknologi

Teknologi

Beskytter både fotgjengere og passasjerer. Hvis bilen kommer i kontakt med en fotgjenger er vårt industriledende Pedestrian Contact Sensing System utviklet for å heve panseret automatisk for å dempe et potensielt sammenstøt.

JAGUAR POWER

Alle F-TYPE modeller har en kraftig og svært avansert bensinmotor som leverer høyt dreiemoment i alle turtallsområder.

TOUCH PRO

Touch Pro er det mest avanserte og responsvillige infotainmentsystemet vi noensinne har laget, og du finner det i alle F-TYPE modellene.

F-TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

En unik kombinasjon av selvsikkert design og enestående dynamikk gjør F-TYPE 400 SPORT til en ekte Special Edition. Ytelsen leveres av en 3,0 liter V6 Supercharged motor med 400 hk som kun finnes på denne modellen.

JAGUAR F-TYPE

F-TYPE er en kraftig, smidig og karakteristisk Jaguar sportsbil. Den er utviklet for høy ytelse samt umiddelbar respons.

Utstyrsliste

Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593