JAGUAR F-PACE

Prøvekjør
Sportsfelger

Eksteriør

F-PACE tilbyr et omfattende utvalg av lette, aerodynamiske alufelger fra 18-22” - det perfekte supplementet til bilens dynamiske utseende.
Lett aluminiumsarkitektur

Kjøreegenskap

F-PACEs lette aluminiumarkitektur er stiv og sterk med enestående beskyttelse av alle passasjerer, samtidig som den reduserte vekten øker effektiviteten og forbedrer kjøreegenskaper og bremsing. F-PACE er en av de letteste bilene i sin klasse* med nesten 50:50* vektfordeling for mer sportslig ytelse og enestående kjøreopplevelse. *Avhenger av modell og motor
F-Type inspirert

Motor

Bensinmotorene i F-PACE leverer kraft og responsvillighet, i tillegg til økt effektivitet. Den 3,0 liters V6 Supercharged bensinmotoren, som deles med F-TYPE, er tilgjengelig enten med 340 hk eller 380 hk. Motoren med 380 hk akselererer fra 0-100 km/t på 5,5 sekunder. Disse aluminiumsmotorene leverer høy ytelse og dreiemoment umiddelbart ved alle motorhastigheter, samt et unikt lydbilde.
Manuell girkasse eller automatgir

Girkasse

Den 8-trinns automatgirkassen i F-PACE er svært responsvillig, smidig og effektiv. Den leverer raske girskift for effektiv akselerasjon og forbikjøring. Du kan også kontrollere girskiftene manuelt med girvelgerne på rattet. Den 6-trinns manuelle girkassen* leverer smidige og korte girskift. Denne lette og svært avanserte girkassen bidrar til F-PACEs enestående effektivitet. *Leveres kun på 2,0 liters i4 turbodieselmotor (på utvalgte markeder).
Frontruteprojeksjon

Teknologi

Frontruteprojeksjon (HUD) med laserteknologi projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Traffic Sign Recognition data, bilens hastighet, navigasjon og cruisekontroll vises tydelig selv i direkte sollys. HUD gjør at du bruker mindre tid til å se ned på instrumentpanelet. Krever infrarød reflekterende frontrute ved montering.
Lyd

Teknologi

Lytt til musikk med en rekke lydsystemer, inkludert et nytt digitalt 380 W Sound System med 11 høyttalere eller det nye digitale 825 W Surround Sound systemet med 17 høyttalere. Alle systemene sikrer at alle passasjerene får en fantastisk lydopplevelse.
Avansert aerodynamikk

Eksteriør

F-PACEs aerodynamiske ytelse er en viktig del av bilens design med en imponerende luftkoeffisient på Cd 0,34.* Dette fører til at F-PACE er like smidig som den ser ut til. Svært avansert aerodynamikk reduserer drivstofforbruk, CO2-utslipp og vindstøy, samtidig som det gir bedre stabilitet i høy hastighet og ekstra førertrygghet. *Avhenger av motor.
LEVERINGSKLARE BILER

SPORTSBIL DNA

F-PACE er en Performance Crossover med sportsbil DNA, inspirert av F-TYPE. Fra det muskuløse panseret til de brede skuldrene gjør det kraftfulle utseendet særpreget og gir mye oppmerksomhet på veien. F-PACE har energien, kraften og de rene linjene fra F-TYPE.

KRAFT OG EFFEKTIVITET

Utforsk det motorutvalget for F-PACE. Dette inkluderer en ny 2.0 250 hk turbo bensin, en 3.0 V6 380 hk Supercharged bensin og en effektiv 2.0 163 hk turbodiesel med et drivstofforbruk på 4,6 l/100 km og kombinert CO2-utslipp fra 122 g/km.*

*Drivstofforbruk/utslippstallene vil variere etter dekkdimensjon.

PRAKTISKE FUNKSJONER OG ROMSLIGHET

F-PACE har klasseledende bagasjeromskapasitet på 650 liter* og en fleksibel 40:20:40 konfigurasjon av baksetene.

*Under hattehylle og når Tyre Repair System er montert. 508 liter med plassbesparende reservehjul. 463 liter med reservehjul i full størrelse.

JAGUAR F-PACE

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med effektivitet. Den nye F-PACE er teknologisk avansert for å gjøre deg trygg, tilkoblet og underholdt.

Utstyrsliste

Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593