JAGUAR E-PACE

Prøvekjør

Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger. Det er første gangen det produseres en slik kompakt SUV.

Kjøreegenskaper på Jaguar

Kjøreegenskap

Chassiset på E-PACE er utviklet for å optimalisere smidigheten, raffinementet og dynamikken under kjøring. Vi har benyttet chassiskomponenter i aluminium for å få stivere fjæring. For å optimalisere kjørekomforten, er E-PACE utstyrt med et uavhengig hjuloppheng med multi-link layout bak.
All Wheel Drive

4WD

For å oppnå optimal ytelse under ulike forhold, fordeler det intelligente All Wheel Drive (AWD)-systemet dreiemomentet mellom fram- og bakakslene. Dreiemomentet er fordelt mellom begge akslene for å kunne utnytte tilgjengelig trekkraft fra alle fire hjulene maksimalt.
Active Driveline

Kjøreegenskap

Active Driveline gir økt smidighet, og optimaliserer trekkraften som gir bilen kjøreegenskaper tilsvarende en bil med bakhjulsdrift. Systemet tillater at opptil 100 % av momentet fordeles til bakhjulene ved optimalt veigrep.
All Surface Progress Control

Sikkerhet

All Surface Progress Control (ASPC) bidrar til økt førertrygghet under glatte forhold. Denne funksjonen er en cruisekontroll for lave hastigheter som bidrar til at E-PACE mestrer situasjoner med lav trekkraft uansett værforhold, noe som gjør at du kan konsentrere deg om styringen.
Ingenium familien

Motor

Alle Ingenium-motorer i aluminium er utstyrt med stive sylinderforinger og doble balanseakslinger for å sikre lave vibrasjonsnivåer for smidig kjøring og høy ytelse hver eneste dag. Alle motoralternativene er utstyrt med Stop/Start–teknologi og smart regenerativ lading, noe som betyr at kinetisk energi fra bremsing brukes til å lade batteriet for optimal drivstofføkonomi, spesielt ved bykjøring.
Ingenium bensinmotor

Motor

Ingenium bensinmotorer for E-PACE er utstyrt med innovasjoner som Continuous Inlet Variable Valve Lift-systemet som forbedrer både ytelse, drivstofføkonomi og reduserer CO2-utslippene.
Ingenium diesel

Motor

For smidig ytelse er alle Ingenium dieselmotorene i E-PACE produsert i aluminium og har avansert turboteknologi med kraft og responsvillighet i hele turtallsområdet.

IØYENFALLENDE OG ELEGANT UTSEENDE

Med det skulpturerte panseret og de muskuløse skuldrene over bakhjulene, er E-PACE en dynamisk og smidig SUV med kupé-lignende profil. Slanke LED hovedlys og baklys med LED-signatur gir E-PACE et flott utseende på veien. For å øke sikkerheten med stil, velger du Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys og elegante blinklys.

FØRERFOKUSERT KUPÉ

Det førerfokuserte interiøret i E-PACE består av materialer av høy kvalitet og moderne design. Kupeen er førerfokusert med alle betjeningsknapper og instrumenter innenfor rekkevidde slik at du kan konsentrere deg om kjøringen.

INNEBYGD TEKNOLOGI

E-PACE er utviklet for trygg og underholdende kjøring med toppmoderne teknologi, inkludert vårt Touch Pro infotainmentsystem med 10” berøringsskjerm. For å kunne levere en personalisert opplevelse, husker Smart Settings* en rekke innstillinger som lagres i profilen til hver enkelt fører, inkludert hvilke medier du liker å spille på reisen.

*Smart Settings er en del av Connect Pro Pack, og er standard på E-PACE S, SE og HSE.

JAGUAR E-PACE

Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger.

Utstyrsliste

Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593