Når du kjøper Hyundai

Best på bil med kvalitet i alle ledd

Blant markedets beste bilgaranti - både nybil og brukt

Fem års bekymringsfritt bilhold

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter, og for kunden er det en sikkerhet for et forutsigbart og enkelt bilhold. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.


8-års garanti på driftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby markedets beste garanti på driftsbatteriet på IONIQ electric og IONIQ hybrid: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Fem års garanti på originale merkedeler

Hyundai gir deg fem års garanti på originale deler og tilbehør, når de er montert eller skiftet ut for eiers regning hos en autorisert Hyundai-forhandler. Dette er vi alene om å tilby i bilmarkedet. Denne garantien gjelder uansett når i bilens levetid utskiftningen eller monteringen foretas.

Fem års veiassistanse

Ved driftsstans eller andre uforutsette hendelser, kan du få hjelp ved å ringe Hyundai assistanse på grønt nummer 800 33 310

Ingen kilometer begrensning

Hyundai bilgaranti inneholder også fem års lakkgaranti og dekker feil og mangler som kan tilbakeføres til produksjonsfeil eller feil ved produksjonsmaterialer på alle lakkflater, og 12 års garanti mot gjennomrusting (perforering), altså gjennomrusting fra innsiden til utsiden  - begge uten kilometerbegrensning.