Hvorfor kjøpe Hyundai hos Bilbutikk1

Best på bil med kvalitet i alle ledd
Bilbutikk1 er autorisert merkeforhandler av Hyundai. Når du kjøper Hyundai hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde.
Bilbutikk1 sin visjon er at vi skal være best på bil med kvalitet i alle ledd. Dette gjør at vi hele tiden streber etter å øke kundetilfredsheten gjennom økt kundefokus og service. Bilbutikk1 har forhandlere med lett tilgjengelighet og en sterk posisjon i sine respektive markedsområder. De ansatte i Bilbutikk1 er fagkyndige og streber daglig etter å utvikle seg for å gi kundene best mulig service ved salg av nye og brukte biler, finansiering, forsikring og tilbehør.


New Thinking. New Possibilities. 

Hyundai vil utfordre gamle oppfatninger og etablerte sannheter. New Thinking. New Possibilities er Hyundais globale kommunikasjonsplattform og vår måte å kommunisere vårt mål om å være en leverandør av topp kvalitetsbiler- og utstyr til folk flest.

Vårt fokus er på kundene våre og deres behov. Vi ettestreber å tilby bilopplevelser som overstiger våre kunders forventninger. Derfor jobber våre fabrikker, utviklingssentre, importører og forhandlere tett sammen for å fange opp og forstå dine behov i din hverdag. På denne måten kan vi bli en partner som varer hele livet.


Kundeorientering

Ved å fokusere på hva kundene våre ønsker skal vi tilby topp kvalitet og service som tilfredstiller ønsker og forventninger.


Samarbeid

Gjennom samarbeid og kommunikasjon med alle rundt oss skal vi skape synergier og bevisthet på hva vi gjør.

Utfordringer

Vi skal sammen strekke oss mot nye muligheter med kreativ tankegang og fremoverlent lidenskap.

Menneskeorientering

Hyundais fremtid ligger i hendene til hver enkelt ansatt. Vi gjør alt vi kan for å utvikle en kultur med respekt for hvert enkelt menneskes talent og våre kunders behov.