<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P9KTTZ&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Velkommen til Bilbutikk1 Fritid


Uansett bruk og formål har vi en ATV eller snøscootermodell som passer akkurat for deg. Grunnen til dette er at vi deler de samme interesser og lidenskaper som deg selv. Jakt, jordbruk, fiske og konkurransekjøring i løype og terreng. Vi forstår alt sammen. Derfor har våre ATV og snøscooter modeller akkurat den førsteklasses konstruksjon og design som du foretrekker. Som forhandler av Erling Sande er vi er stolte av å kunne tilby 3 års garanti på samtlige av våre registrerbare produkter!

Fra våre lokaler i Ås og Sarpsborg selger vi ATV, UTV og Snøscooter fra Arctic Cat, Access Motors og Hisun.

Vi utfører også service og reperasjoner på disse type kjøretøy.

Ta kontakt med oss i dag

Rått design og beste kvalitet

Det er kanskje ikke så rart at dette er et av merkene med flest dedikerte fans – her gir man kundene valuta for pengene! Selskapet ble etablert allerede i 1960 og har opparbeidet seg lang erfaring, det kommer både snøscooter- og atv-kunder til gode. I tillegg til fantastiske produkter har man masse ekstrautstyr og tilbehør å velge blant, her kan du virkelige skape ditt eget produkt slik du vil ha det. Produsert i Minestoa i USA og distribuert til alle verdensdeler.

Multifunksjonelle kvalitetsprodukter

ACCESS Motor ble grunnlagt i 2003 og ligger i Chia-Tai Industrial Zone, Chia-Yi, Taiwan og har spesialisert seg på produksjon av kvalitets ATV (All-terrain vehicle), firehjulinger, design og motorer. ACCESS Motor har et profesjonelt team for forskning og utvikling, design og utvikler ACCESS Motors egen teknologi og ATV motorer. ACCESS Motor har et effektivt og organisert samlebånd og kvalitetskontroll for å sikre kvaliteten. Alle all-terrengs kjøretøy ACCESS Motor produserer er 100% ferdigtestet på ulike veiforhold og gjennom multi-funksjonelle, rullerende testbenker for å sikre de høyeste nivåene av krefter, hastighet, dreiemoment, akselerasjon og bremsing.

Kvalitetsprodusent som tilbyr både ATV’er og UTV’er.

25 års erfaring gir deg som kunde trygghet – dette er produkter man kan stole på. Vi tilbyr Hisun produkter i flere forskjellige brukskategorier og prisklasser. Vi er sikker på at du finner den rette for akkurat deg!

Se hvilke ATV' er vi har inne nå

Leveringsklare kjøretøy

Rune NielsenKlargjører / ATV ansvarlig
Mobil:90949039
Martin ErtheSelger
Mobil:97612643