VELKOMMEN TIL BILBUTIKK1 avd. Ås

Bruktbil og Fritid

Vi i Bilbutikk1 avd. Ås er stolte av å være bruktbil-forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde våre produkter og servicetjenester. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din nye brukbil i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

Uansett bruk og formål har vi en ATV eller snøscootermodell som passer akkurat for deg. Grunnen til dette er at vi deler de samme interesser og lidenskaper som deg selv. Jakt, jordbruk, fiske og konkurransekjøring i løype og terreng. Vi forstår alt sammen. Derfor har våre ATV og snøscooter modeller akkurat den førsteklasses konstruksjon og design som du foretrekker. Som forhandler av Erling Sande er vi er stolte av å kunne tilby 3 års garanti på samtlige av våre registrerbare produkter!

Fra våre lokaler i Ås selger vi ATV, UTV og Snøscooter fra Arctic Cat og Hisun.

Vi utfører også service og reperasjoner på disse type kjøretøy.

Vi er et Mekonomen verksted

Rått design og beste kvalitet

Det er kanskje ikke så rart at dette er et av merkene med flest dedikerte fans – her gir man kundene valuta for pengene! Selskapet ble etablert allerede i 1960 og har opparbeidet seg lang erfaring, det kommer både snøscooter- og atv-kunder til gode. I tillegg til fantastiske produkter har man masse ekstrautstyr og tilbehør å velge blant, her kan du virkelige skape ditt eget produkt slik du vil ha det. Produsert i Minestoa i USA og distribuert til alle verdensdeler.

Kvalitetsprodusent som tilbyr både ATV’er og UTV’er.

25 års erfaring gir deg som kunde trygghet – dette er produkter man kan stole på. Vi tilbyr Hisun produkter i flere forskjellige brukskategorier og prisklasser. Vi er sikker på at du finner den rette for akkurat deg!

Se hvilke ATV' er vi har inne nå

Leveringsklare kjøretøy

Martin ErtheSelger
Svenne KarlstadSelger
Direkte:64973020